be / nl

DIENST NA VERKOOP

FAQs

Waar kan ik mijn Bahco gereedschap laten repareren?

Bahco heeft eigen reparatiecentra en een netwerk van externe reparatiecentra voor reparaties, onderhoud en kalibratie van Bahco gereedschappen. Neem contact op met de Bahco distributeur die u het gereedschap verkocht heeft om deze service te regelen.

Als uw gereedschap buiten de garantie valt en u niet weet waar het gekocht is, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Bahco distributeur om de service te regelen. 

 


Welke garantie heeft Bahco gereedschap?

Bahco gereedschap is vervaardigd en ontworpen voor professioneel gebruik. U kunt de algemene garantie hier vinden.

 


Wat is uitgesloten van de garantie?

  • Slijtage veroorzaakt door gebruik (borstels, schijven, zagen, messen, schoepen, enz.).
  • Schade veroorzaakt door verkeerd gebruik (gebrek aan smering, gebrek aan onderhoud, gebruik in verkeerde toepassingen, gebruik in extreme omgevingsomstandigheden waarvoor het apparaat niet is ontworpen, enz.)
  • Apparatuur met modificaties of ongeoorloofde reparaties.

 


Wanneer gaat de garantieperiode in en hoe kan ik aanspraak maken op garantie op een defect gereedschap?

De garantieperiode gaat in op de datum van aankoop. Deze datum kan worden nagegaan op de factuur of een ander document van gelijke juridische waarde. Door dit document samen met het defecte gereedschap aan onze Bahco distributeur te overhandigen, zal hij de reparatie of vervanging regelen.

 


Kan ik mijn gereedschap zelf repareren?

Bahco hecht veel waarde aan het "recht op reparatie" van onze klanten om de levensduur van onze gereedschappen zoveel mogelijk te verlengen. Wij hebben officiële reserveonderdelen en reparatiehandleidingen beschikbaar voor onze klanten, zodat servicewerkzaamheden eenvoudig en veilig kunnen worden uitgevoerd.

 


Waar kan ik Bahco gereedschapsonderdelen krijgen en waar kan ik reserveonderdelen, verbruiksartikelen en accessoires kopen?

Via de distributeur die u het gereedschap verkocht heeft.

 


Waar kan ik reparatiehandleidingen en technische documentatie krijgen?

Bahco heeft onderhouds-, kalibratie- en reparatiehandleidingen voor producten die als repareerbaar zijn geclassificeerd. U kunt ze opvragen bij een van onze Bahco distributeurs, die ze in digitaal formaat zullen leveren.