be / nl

Nieuws

 1. Bahco heeft zijn assortiment elektrisch gereedschap voor snoeiwerk uitgebreid om alle zaag-, snoei- en oogstwerkzaamheden in wijn- en boomgaarden moeiteloos aan te kunnen.

  Bahco heeft zijn assortiment elektrisch gereedschap voor snoeiwerk uitgebreid om alle zaag-, snoei- en oogstwerkzaamheden in wijn- en boomgaarden moeiteloos aan te kunnen.

  Met een traditie van meer dan 135 jaar in de fabricage van gereedschap is Bahco een van de belangrijkste spelers op het gebied van professioneel hand- en elektrisch gereedschap voor snoeiwerk, waarmee het werk in groene ruimten, wijngaarden en boomgaarden steeds efficiënter en comfortabeler wordt.

  Bahco's portfolio van krachtige elektrische snoeischaren en een praktische bindmachine is nu aangevuld met drie functionele olijfboomschudders en een krachtige kettingzaag. Met deze nieuwe toevoegingen breidt Bahco zijn toch al veelzijdige assortiment elektrische snoeigereedschappen verder uit, zodat alle zaag-, snoei- en oogstwerkzaamheden - van eenvoudig tot veeleisend - nog moeitelozer en gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd.

  Meer Lezen
 2. Winnaar Red Dot Award 2022 in de categorie 'Gereedschap' en iF Design Award 2022

  Winnaar Red Dot Award 2022 in de categorie 'Gereedschap' en iF Design Award 2022

  Bahco, een wereldwijd toonaangevende speler op het gebied van professioneel gereedschap voor de groensector, bouw en constructie, automotive en industrie, heeft een Red Dot Award gewonnen: Productontwerp [2022] in de categorie 'Gereedschap' en een iF Design Award 2022 voor de nieuwe Bahco Elektrische snoeischaar BCL23 ontworpen door Dhemen Design.

  De Red Dot Award en de iF Design Award zijn twee van 's werelds meest gerenommeerde en prestigieuze wedstrijden voor hoogwaardig design. Alleen aan producten met een uitstekend design wordt het begeerde kwaliteitskeurmerk van de internationale jury toegekend. We zijn ongelooflijk trots en vereerd dat onze elektrische snoeischaar BCL23 een winnaar is.

  Meer Lezen
 3. Bahrain Victorious-team en Bahco lanceren hun technisch partnerschap voor 2022

  Bahrain Victorious-team en Bahco lanceren hun technisch partnerschap voor 2022

  Technisch PARTNERSCHAP met BAHRAIN VICTORIOUS-TEAM

  Met genoegen kondigen we aan dat het Bahrain Victorious-team en het toonaangevende premium merk handgereedschap Bahco hun krachten bundelen om in 2022 de top van de UCI World Tour-races te bereiken. Dankzij dit nieuwe technische partnerschap krijgt het Bahrain Victorious-team toegang tot een van de breedste catalogi van hoogwaardig professioneel handgereedschap op de markt.

  Meer Lezen
 4. Bluetooth® momentgereedschap

  Bluetooth® momentgereedschap

  Programmeer uw gereedschap vanaf een Windows 10-, iOS- of Android-apparaat via de Bahco Connect-app en verhoog de efficiëntie, traceerbaarheid en controle op uw momentgereedschappen.

  Meer Lezen
 5. Geknipt voor elke taak

  Geknipt voor elke taak

  Hoogwaardige snoeiprestaties en pure bewegingsvrijheid in wijngaarden, boomgaarden en tuinen.

  Bahco maakt al meer dan 135 jaar gereedschap en is een van de toonaangevende spelers op het gebied van professioneel snoeigereedschap, dat menselijke taken elke dag efficiënter en comfortabeler maakt.

  Meer Lezen
 6. De nieuwe generatie Bahco BandCalc™

  De nieuwe generatie Bahco BandCalc™

  Het Bahco bandzaag adviesprogramma,  BandCalc™, is al jaren een waardevol hulpmiddel voor specialisten in de industriële zaagindustrie. We zijn trots dat we u nu, de nieuwe generatie van deze applicatie mogen laten ontdekken.

  Meer Lezen
 7. Multitool-accessoires

  Multitool-accessoires

  Bahco staat bekend om zijn hoogwaardige snijgereedschappen in een breed scala aan materialen en toepassingen. Gebruikers van Bahco-snijgereedschappen vertrouwen al tientallen jaren op de prestaties en duurzaamheid ervan. In 1969 was Bahco pionier in een nieuwe techniek voor het zagen van metaal, waarbij de eigenschappen van verenstaal werden gecombineerd met slijtvast, hogesnelheidsstaal, bi-metaal genaamd. Bahco was hiermee de eerste gereedschapsfabrikant die bi-metalen metaalzagen introduceerde.

  Meer Lezen
 8. Zaagassortiment met hardmetalen punten

  Zaagassortiment met hardmetalen punten

  In 1862 richtte de Zweedse Göran Fredrik Göransson de bedrijven Högbo Stål en Jernwerks AB op om hoogwaardig staal te produceren. Deze bedrijven vormden de basis van Bahco en zorgden dat we uitgroeiden tot een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige snijgereedschappen.

  Meer Lezen
 9. DE NIEUWE BAHCO ERGO™-TANGEN - ONTWORPEN SPECIAAL VOOR U.

  DE NIEUWE BAHCO ERGO™-TANGEN - ONTWORPEN SPECIAAL VOOR U.

  BAHCO, PRODUCENT VAN TANGEN SINDS 1856

  Sinds 1856 produceert Bahco tangen.. In de afgelopen 160 jaar hebben we de staallegering van onze zijsnijtangen verfijnd en verbeterd om de perfecte balans te vinden tussen veerkracht en taaiheid, die cruciaal zijn voor de lange levensduur van onze gereedschappen.

  Al meer dan anderhalve eeuw hebben we verschillende productieprocessen uitgeprobeerd en getest, voortdurend geïnnoveerd en geïnvesteerd om de beste tangen te ontwikkelen.

  We zijn trots dat we u vandaag op de hoogte kunnen brengen van de feedback en input van de eindgebruikers die we hebben gekregen tijdens de laatste BEUN - Bahco End-User Network - sessies. Als onderdeel van het wetenschappeklijk ERGO™ proces. , Dit heeft ons een fantastisch nieuw assortiment tangen opgeleverd! Ontworpen om veilige, betrouwbare en duurzame prestaties te leveren in de handen van professionals.

  Meer Lezen
 10. Bahco heeft een nieuwe website!

  Bahco heeft een nieuwe website!

  Wij zijn blij u onze nieuwe website te kunnen voorstellen! De nieuwe website is beschikbaar in al onze regio's en van daaruit te bekijken!

  Voortaan leert u onze producten en oplossingen vlotter kennen en vindt u snel de oplossing die nodig hebt.

  Meer Lezen

10 producten

Toon per pagina