be / nl

Nieuws

 1. Geknipt voor elke taak

  Geknipt voor elke taak

  Hoogwaardige snoeiprestaties en pure bewegingsvrijheid in wijngaarden, boomgaarden en tuinen.

  Bahco maakt al meer dan 135 jaar gereedschap en is een van de toonaangevende spelers op het gebied van professioneel snoeigereedschap, dat menselijke taken elke dag efficiënter en comfortabeler maakt.

  Meer Lezen
 2. De nieuwe generatie Bahco BandCalc™

  De nieuwe generatie Bahco BandCalc™

  Het Bahco bandzaag adviesprogramma,  BandCalc™, is al jaren een waardevol hulpmiddel voor specialisten in de industriële zaagindustrie. We zijn trots dat we u nu, de nieuwe generatie van deze applicatie mogen laten ontdekken.

  Meer Lezen
 3. Multitool-accessoires

  Multitool-accessoires

  Bahco staat bekend om zijn hoogwaardige snijgereedschappen in een breed scala aan materialen en toepassingen. Gebruikers van Bahco-snijgereedschappen vertrouwen al tientallen jaren op de prestaties en duurzaamheid ervan. In 1969 was Bahco pionier in een nieuwe techniek voor het zagen van metaal, waarbij de eigenschappen van verenstaal werden gecombineerd met slijtvast, hogesnelheidsstaal, bi-metaal genaamd. Bahco was hiermee de eerste gereedschapsfabrikant die bi-metalen metaalzagen introduceerde.

  Meer Lezen
 4. Zaagassortiment met hardmetalen punten

  Zaagassortiment met hardmetalen punten

  In 1862 richtte de Zweedse Göran Fredrik Göransson de bedrijven Högbo Stål en Jernwerks AB op om hoogwaardig staal te produceren. Deze bedrijven vormden de basis van Bahco en zorgden dat we uitgroeiden tot een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige snijgereedschappen.

  Meer Lezen
 5. DE NIEUWE BAHCO ERGO™-TANGEN - ONTWORPEN SPECIAAL VOOR U.

  DE NIEUWE BAHCO ERGO™-TANGEN - ONTWORPEN SPECIAAL VOOR U.

  BAHCO, PRODUCENT VAN TANGEN SINDS 1856

  Sinds 1856 produceert Bahco tangen.. In de afgelopen 160 jaar hebben we de staallegering van onze zijsnijtangen verfijnd en verbeterd om de perfecte balans te vinden tussen veerkracht en taaiheid, die cruciaal zijn voor de lange levensduur van onze gereedschappen.

  Al meer dan anderhalve eeuw hebben we verschillende productieprocessen uitgeprobeerd en getest, voortdurend geïnnoveerd en geïnvesteerd om de beste tangen te ontwikkelen.

  We zijn trots dat we u vandaag op de hoogte kunnen brengen van de feedback en input van de eindgebruikers die we hebben gekregen tijdens de laatste BEUN - Bahco End-User Network - sessies. Als onderdeel van het wetenschappeklijk ERGO™ proces. , Dit heeft ons een fantastisch nieuw assortiment tangen opgeleverd! Ontworpen om veilige, betrouwbare en duurzame prestaties te leveren in de handen van professionals.

  Meer Lezen
 6. Bahco heeft een nieuwe website!

  Bahco heeft een nieuwe website!

  Wij zijn blij u onze nieuwe website te kunnen voorstellen! De nieuwe website is beschikbaar in al onze regio's en van daaruit te bekijken!

  Voortaan leert u onze producten en oplossingen vlotter kennen en vindt u snel de oplossing die nodig hebt.

  Meer Lezen

6 producten

Toon per pagina