be / nl

ERGO™


U zou het gereedschap nooit hoeven aan te passen. Met onze ERGO™ gereedschappen is dat ook niet nodig.

Assortiment weergeven

Wat is ERGO™?

Een ergonomisch gereedschap is een gereedschap dat samen met u werkt aan het bereiken van de eindresultaten die u nodig hebt met minimale risico's op werkgerelateerd letsel. Om te zorgen dat dit succesvol is, moet u er altijd meteen naar grijpen in uw gereedschapskist. Daarom is een ERGO™-gereedschap meer dan een mooie handgreep. ERGO™-gereedschappen verbeteren ook de kwaliteit en productiviteit van het uitgevoerde werk. En dat betekent dat we alle functies van de gereedschappen moeten ontwerpen volgens het ergo-proces.

Wat is het ERGO™-proces?

Het ergo-proces is ons uitgebreid beproefde productontwikkelingsproces dat hoofdzakelijk op professionele gebruikers is gericht. We interviewen hen en observeren hen tijdens het werk om er achter te komen waaraan het nieuwe gereedschap moet voldoen. We experimenteren en testen en de beste ideeën worden door professionele gebruikers in hun echte werkomgeving gekozen. Het resulterende uiteindelijke ontwerp wordt dan nogmaals door de eindgebruikers geverifieerd.

Het Bahco-eindgebruikernetwerk BEUN
De mensen die de tests uitvoeren, zijn leden van de BEUN. Dat is een netwerk van hardwerkende professionals in alle relevante vakmanschapsgroepen en geografische regio's. De BEUN-leden krijgen geen salaris. Ze nemen deel, omdat ze hun werk belangrijk vinden en omdat ze deel willen uitmaken van en invloed willen uitoefenen op de volgende generatie gereedschappen van Bahco.

Waarom kiezen voor ERGO™-gereedschappen?

Een samensmelting van innovatie, ontwerp en materialen

De ERGO™-gereedschappen van Bahco zijn om u heen ontworpen. Ze horen in uw handen en reageren op de eisen van elke wending en kering. ERGO™-gereedschappen beschermen de 42 verschillende handspieren die nodig zijn voor een stevige grip, om vermijdbare omstandigheden te voorkomen en, het belangrijkste, om veeleisend werk gemakkelijker te maken.

Onze toewijding aan kwaliteit

Iedereen bij Bahco heeft passie voor gereedschappen en wat men creëert. We respecteren de mensen die onze producten gebruiken en weten dat onze reputaties worden gedeeld. We nemen ons deel voor onze rekening door voortdurend op zoek te gaan naar verbetering.

Onze ERGO™-gereedschappen zijn de enige keuze voor professionals die weten dat alleen het beste goed genoeg is.

  • TPE bovenop, een betere grip met tweehandig gebruik.
  • De vorm van de handgreep is ontworpen voor langdurig gebruik, gevalideerd door professionals.
  • Metalen handgreepbasis voor een betere balans en meer zaagcomfort. Schokbestendig.
  • Alle informatie wordt rechtstreeks op het blad afgedrukt, zodat minder verpakking nodig is.

Producten weergeven

  • Progressieve rand; nauwkeurige uitsparing in het uiteinde en sterk nabij het verbindingsstuk.
  • Torx-schroef, uitstekende precisie en aanpassing voor perfecte uitlijning.
  • Minischouders; zorgt dat de duimen niet tegen de kop aan glijden zonder dat op toegankelijkheid wordt ingeboet.
  • Handgrepen gemaakt van twee materialen; Hoge wrijving, zacht oppervlak op een duurzame en stramme basis voor een comfortabele grip.

Producten weergeven

Ergonomische wetenschap: De sleutel tot betere, extra veilige gereedschappen

ERGO™ aan het werk zetten

Ergonomie is de wetenschap die optimaliseert hoe u en uw omgeving op elkaar reageren. Ergonomische gereedschappen bieden betere interactie, aangezien ze zijn ontworpen op basis van uw pasvorm.

Een comfortabel ontwerp betekent dat de benodigde gripkracht tot een minimum wordt beperkt, zodat uw handspieren zich kunnen ontspannen en het risico op vermoeidheid wordt gereduceerd.

De ERGO™-gereedschapshandgrepen van Bahco zijn ontworpen om u de uitstekende zintuiglijke feedback te geven die u nodig hebt voor de precieze beheersing van het gereedschap, samen met het vertrouwen dat u nodig hebt om de beste resultaten te leveren.

Ontworpen om te beschermen

Bij lange of lastige projecten kan slechte apparatuur invloed op meer hebben dan alleen het eindresultaat. Langdurig gebruik van gereedschappen met lage kwaliteit kan leiden tot pijnlijke spier-, bot- of gewrichtsproblemen, bekend als aandoeningen van het bewegingsapparaat (MSD: musculoskeletal disorders). Onze ERGO™-gereedschappen worden zodanig vervaardigd dat het risico op dit soort aandoeningen wordt verminderd zonder dat er wordt ingeboet op prestaties of duurzaamheid.

Onze ERGO™-gereedschappen zijn de enige keuze voor professionals die weten dat alleen het beste goed genoeg is.

52% van werkgerelateerde gezondheidsproblemen zijn te wijten aan MSD-gerelateerde problemen. Bron: EUROSTAT, LFS