be / nl

BANDZAAGSPECIALISTEN

Bi-metalen en hardmetalen bandzagen voor de fijnste en zwaarste zaagtoepassingen.

BandCalc™

Vind de perfecte bandzaag voor uw behoeften. Word geregistreerde gebruiker en krijg toegang tot meer informatie en functionaliteit.

START DE AANBEVELING

BandCalc™ 

OPTIMAAL ZAGEN

Met onze gepatenteerde Bahco BandCalc™, die exclusief door SNA Europe is ontwikkeld, vindt u met gemak het meest geschikte Bahco-bandzaagblad en de beste machineparameters om uw zaagbewerking te optimaliseren.


Bandcalc geeft u een aanbeveling door rekening te houden met uw machinemodel, de staat van uw machine, uw vereisten en het materiaal. Ook de afmetingen en vorm van het te zagen werkstuk zijn belangrijk.


Door de tijd en kosten van elke snede te berekenen en de resultaten te vergelijken met de verschillende bladen van Bahco, vindt u bovendien altijd de beste oplossing, afhankelijk van de prijs.

 

Merkgeschiedenis en portfolio

EEN LANGE TRADITIE IN BANDZAGEN

Onze traditie in de productie van zaagbladen en snijgereedschappen van hoogwaardig Zweeds staal gaat helemaal terug tot 1886. Sindsdien is Bahco een van de belangrijkste innovatoren in de gereedschapsindustrie – gedreven door de vraag van onze klanten naar betrouwbare, nauwkeurige en veelzijdige gereedschappen, evenals door onze zorgvuldige onderzoek en ontwikkeling, diepgaande technische kennis en het gebruik van geavanceerde technologie.

 

We hebben onze expertise vervolgens ingezet bij de productie van bandzagen, die behoren tot de beste bandzagen die momenteel beschikbaar zijn. Met ons uitgebreide assortiment bi-metalen en hardmetalen bandzagen – die kunnen worden aangevuld met baanbrekende golfbandzaagbladtechnologie – en onze houtzagende bandzagen, vindt u met gemak de juiste oplossing die perfect aan uw behoeften voldoet.

ONZE BANDZAGEN

Technologie

GOLFVORMIG BANDZAAGBLAD

Ons gepatenteerde golfbandzaagblad (WBB) is een op maat gemaakt blad dat is ontworpen en geconstrueerd voor de zwaarste zaagtoepassingen en kan worden toegepast op alle bi-metalen of hardmetalen bandzagen van Bahco. Dit blad gaat langer mee en helpt u uw productiviteit te verhogen door in minder tijd grotere dwarsdoorsneden van hittebestendige legeringen door te zagen.


WBB zorgt niet alleen voor een hogere zaagsnelheid en een langere levensduur van het blad, maar ook voor een rechtere, nauwkeurigere zaagsnede en minder risico op voortijdig falen van het blad als gevolg van warmteopbouw.

Diensten

TOEGEWIJDE ONDERSTEUNING EN DESKUNDIG ADVIES

Onze specialisten over de hele wereld ondersteunen u bij het vinden van de beste oplossing voor elke toepassing, in elk specifiek geval. Ze helpen u uw doel te bereiken en vinden altijd het juiste evenwicht tussen een hogere productiviteit en lagere kosten.

Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat alles past en helpt u bij het vinden en implementeren van aangepaste oplossingen die optimaal voldoen aan uw individuele behoeften, zelfs voor de zwaarste zaagtoepassingen.

Onze lascentra bevinden zich op strategische locaties verspreid over de hele wereld en bieden u altijd een snelle en betrouwbare leveringsservice. Hoogtechnologische lasmachines, gloeibeheersing, automatische las- en slijpapparatuur en een kwaliteitslaboratorium dragen bij aan onze hoge productnormen.

In onze trainingscentra in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Wit-Rusland en Turkije delen we onze uitgebreide kennis over bandzaagtechnologie met u: productspecificaties, zaagtechnieken, probleemoplossing en hoe u kostenefficiënt kunt zagen.