Tietosuojakäytäntö

SNA Europe Groupilla sitoutudumme suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa tilanteita, jolloin voimme kerätä henkilötietoja, miten me niitä keräämme, mihin niitä käytetään ja keiden kanssa me niitä jaamme. Noudatamme aina voimassa olevaa tietosuojalakia sekä European General Data Protection Regulations (GDPR) asettamia sääntöjä.

 

Mitä henkilötietoja me voimme kerätä sinusta

Me voimme kerätä ja käsitellä monenlaisia henkilötietoja kuten:

Tietoja, joita sinä luovutat meille

Nämä voivat olla tietoa sinusta, kun esimerkiksi rekisteröidut sivustomme käyttäjäksi, täytä lomakkeen sivustoillamme, osallistut chattiin, ostat tuotteen, rekisteröidyt palvelumme käyttäjäksi, lataat ohjelmistoja sivustoiltamme tai kun olet meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse, henkilökohtaisesti,  osallistut messuille tai muihin tapahtumiin. Tieto, voi olla esimerkiksi nimesi, tittelisi, työosoitteesi, työpuhelinnumerosi, tietoja ostoista, sähköpostisi, kansallisuutesi, asuinmaasi, tili- ja luottokorttitietoja, henkilökuvauksia, valokuvia, asiakasnumero, liiketoimintaansi liittyviä tietoja, verkko käyttäytyminen, kyselyvastaukset ja työnantajansi nimi. Joissakin tapauksissa voimme kysyä henkilökohtaisen osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai passin numeron.

Tiedot, joita keräämme sinusta

Kun käyt sivustollamme, keräämme automaattisesti seuraavia tietoja vierailuistasi käyttämällä erilaisia teknologioita. Esimerkiksi tietoa Internet-palveluntarjoajaltasi, selaintyypistä, käyttöjärjestelmästä, millä sivuilla olet vieraillut sivustoillamme, online-lähteistä sekä käyttöajasta, päivämäärä sekä kellonaika. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme optimoida ja parantaa käyttökokemustasi kun vierailet sivustollamme. Saamme myös tiedon, miltä sivustolta tulit sivustollemme sekä chat-käyttäjistä IP-osoitteen että maantieteellisen sijainnin. Sivustomme, sovelluksemme ja verkkopalvelumme käyttävät evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle parempia kokemuksia ja mahdollistamaan myös sivustomme ja palveluidemme parantamisen tulevaisuudessa. Katso tarkemmat tiedot käyttämistämme teknologoistamme osoitteessa https://www.bahco.com/fi-fi/cookie-policy/

 

Henkilötietojen käyttö

Voimme käyttää sinua koskevia henkilötietoja seuraavilla tavoilla:

Vierailustasi sivustoillamme:  sivuston tekniseen hallintaan; sisäiseen hallintaan, asiakkaiden hallintaan; tuotekyselyihin; vianmääritystä varten; tietojen analysointiin, testaus-, tutkimus- ja kehitystarkoituksiin; varmistamaan, että sivustomme sisältöä esitetään parhaalla mahdollisella tavalla sinulle ja tietokoneellesi; ja osana pyrkimystämme pitää sivustomme turvallisena.

Liiketoimintatarkoituksiin: yhteydenottopyynnöt koskien sopimuksia kanssamme; luotontarkistuspyynnöt; korjaus- tai kalibrointitiedotteiden lähettäminen; asiakastilien luominen ja hallita; uusien tuotteiden analysointi ja kehittäminen, palveluja ja verkkotarjouksien lähettäminen.

Tuen tarjoamiseen: asiakaspalvelun tarjoaminen ja pyyntöihin vastaaminen, kysymyksiin sekä kommentteihin vastaaminen (mukaan lukien live chat); ilmoittaminen mahdollisista muutoksista koskien tavaroitamme tai palvelujamme sekä arviointitarkoituksiin, esim. kuinka tehokkaasti vastaamme kyselyihin.

Markkinointitarkoituksiin: tarjoamme sinulle tietoa muista tuotteistamme ja palveluistamme, jotka ovat samanlaisia tai samankaltaisia ​​kuin ne tuotteet, joita olet jo ostanut meiltä tai tuotteista joista olet  tiedustellut, voimme myös lähettää sinulle tiedotus- tai myynninedistämisviestejä, joiden vastaanottamisen voit aina kieltää alla kuvatulla tavalla.

Tutkimustarkoituksiin: kyselyjen lähettäminen sekä vastaanottaminen koskien tuotteitamme ja palvelujamme.

Oikeuksiemme sekä omaisuutemme suojaaminen: meidän sekä toisten oikeuksien sekä omaisuuden suojaaminen, jos meillä on perusteltu syy uskoa, että niihin on voitu vaikutaa; velkojen perintään; ehkäistä, havaita, tutkia ja suojata oikeuksiamme sekä omaisuuttamme mahdollisia tai aitoja vaateita sekä velkoja vastaan. Suojautua rikollis- tai kiellettyäkäyttäytymistä sekä toimintaa vastaan.

Kolmansille osapuolille luovuttaminen

SNA Europe on osa Snap-on Inc Group yhtymää.  Snap-on Inc on maailmanlaajuinen organisaatio, jossa on tytäryhtiöitä, liiketoimintaprosesseja ja teknisiäjärjestelmiä, jotka ylittävät maiden rajoja. Jaamme henkilökohtaisia tietojasi muiden Snap-on-ryhmään kuuluvien yritysten kanssa noudattaen aina voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Voimme myös luovuttaa henkilötietosi valituille ulkopuolisille kolmansille osapuolille, jotka suorittavat toimenpideitä tai palveluja puolestamme esim. käsittely- tai huoltotoimintoja, luottoyhtiöitä, velkojen perintätoimistoja ja / tai muita yrityksiä, jotka tarjoavat palveluja puolestamme, kuten ammatilliset palveluntarjoajat, lainvalvontaviranomaiset jne.

Emme myy, vuokraa tai lahjoita tietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin jakaa tietoja luotettujen kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa allamainituissa tarkoituksissa:

  • Tilastollisen analyysin tuottaminen;
  • Sähköpostin tai postin lähettäminen;
  • Asiakaspalvelu;
  • Toimitusten tarjoaminen;
  • Verkkosivustojen parantaminen ja optimoiminen sekä siihen liittyvät palvelut;
  • Tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen, joista voit mahdollisesti olla kiinnostunut, jos olet antanut siihen luvan.
  • Lainnoudattaminen, jaamme henkilötietojasi siinä tapauksessa jos lain noudattaminen vaatii sitä, kuten esimerkiksi laillinen- tai sääntelytoimenpide, joka suojaa oikeuksiamme, omaisuuttamme, turvallisuutamme, omaa sekä muiden;
  • Tuomioistuimen määräyksestä, pyynnöstä tai muun lainvalvontaviranomaisen pyynnöstä.

Voi tulla tilanteita, jossa esim strategisesta tai liiketoiminnallisesta syystä, päätämme myydä, ostaa, yhdistyä tai muuten uudelleenjärjestää liiketoimintaamme. Sellaisessa tilanteessa henkilökohtaisen tiedon luovuttaminen voi olla aiheellista mahdolliselle tulevalle myyjälle/ostajalle. Käytäntömme tällaisissa tapauksissa on suojella henkilötietoja.

Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai niin kauan kuin se on tarpeen, jotta voimme toimittaa sinulle pyydetyt tavarat ja palvelut. Jos haluat, että emme enää käytä tietojasi, ota yhteyttä osoitteeseen datamanager@SNAEurope.com. Säilytämme tietoja niin pitkää kun se on laillisesti tarpeellista oikeuksien tai velvoitteiden noudattamiseen, riitojen ratkaisemiseen, muiden lakien tai asetusten noudattamiseen tai noudattamaan minkä tahansa tuomioistuimen tai lainvalvontaviranomaisen määräystä tai pyyntöä.

Tietojen siirtäminen ETAn ulkopuolelle

Tiedot, joita keräämme sinulta, voidaan siirtää ja säilyttää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitsevassa kohteessa. Tietoja voi käsitellä myös ETA: n ulkopuolella työskentelevä henkilö, joka työskentelee meille, yhtymämme toiselle yhtiölle tai jollekin toimittajistamme. Tällainen henkilö voi osallistua muun muassa tilauksesi käsittelemiseen, maksutietojesi käsittelyyn ja tukipalvelujen tarjoamiseen, mukaan lukien live-chat- ja pilvivarastointipalveluihin. Lähettämällä henkilötietosi hyväksyt tämän käytännön, tallennuksen tai käsittelyn. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tietojesi suojaaminen

Pyrimme suojelemaan henkilötietojesi turvallisuutta ylläpitämällä hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojarakenteita sen katoamisen, väärin- tai luvattomankäytön, paljastamisen, vaihtamisen tai tuhoamisen estämiseksi. Valitettavasti tietojen välittäminen Internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta, tietojesi lähettäminen on aina omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme niitä noudattaen tiukkoja suojaustoimenpitetä ja -menettelyjä, jotta voimme estää niiden luvattoman käytön.

Oikeutesi 

Olosuhteista riippuen sinulla on seuraavanlaiset oikeudet:

  • Pyytää pääsy kaikkiin henkilökohtaisiin tietoihin, joita olemme tallentaneet sinusta;
  • Kieltää tietojesi käsittelemistä suoramarkkinointia varten;
  • Pyytää korjaamaan sinua koskevia virheellisiä tietoja;
  • Pyytää sinua koskevien tietojen poistamista, estää niiden käsittelyä tietyissä tilanteissa;
  • Pyytää tietojesi siirtämistä toiselle organisaatiolle, joka voi kontrolloida henkilötietojasi;
  • Vastustaa päätöstä, jossa sinun asioita ja tapahtumia käsitellään vain tietokoneella tai muulla automatisoidulla prosessilla.

Jos haluat tehdä virallisen pyynnön sinusta pitämistämme tiedoista, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä seuraavaa linkkiä:: https://compliance.snapon.com/GDPR/RequestForm?co=Bahco&dl=fi

Miten estät meitä lähettämästä sinulle mainoksia

Sinulla on oikeus pyytää että emme käytä henkilökohtaisia tietojasi markkinointitarkoituksiin. Yleensä ilmoitamme sinulle (ennen tietojen keräämistä), jos aiomme käyttää tietojasi näihin tarkoituksiin tai jos aiomme luovuttaa tietojasi kolmannelle osapuolelle tällaisiin tarkoituksiin. Voit käyttää oikeuttasi ja estää tällaisen toiminnan valitsemalla kyselylomakkeesta markkinoinninestokohdan, kun lähetämme sinulle lomakkeen tietojenkeräämistä varten tai täytät lomakkeen sivustollamme. Voit myös milloin tahansa ottaa yhteyttä meihin osoitteessa info@bahco.com tai klikkaamalla irtisanomislinkkiä minkätahansa sinulle lähetetyn tiedotus- tai mainosviestin lopussa.

Miten käytämme evästeitä

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jonka palvelin sijoittaa selaimeesi tai tietokoneesi kiintolevylle. Evästeitä käytetään laajalti, jotta verkkosivustot voivat toimia tehokkaammin ja sivuston omistaja saa tietoa miten ja kuka heidän sivustojaan käyttää. Käytämme evästeitä erottamaan sinut muista sivustojemme, sovellusten ja online-palveluiden käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tulevaisuudessa parantamaan sivustojamme ja palveluitamme.

Sivustomme käyttää evästeitä, jotka auttavat meitä parantamaan sivustoamme ja tarjoamaan sinulle parempaa sekä yksilöllisempää palvelua. Jotkut evästeet, joita käytämme, ovat välttämättömiä, jotta sivusto voi toimia ja ne ovat ennalta asetettuja. Jos rekisteröidyt meille tai jatkat sivustomme käyttöä, hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Voit estää evästeet käytön aktivoimalla selaimessasi asetukset, jonka avulla voit evätä kaikkien tai joidenkin evästeiden asettamisen. Jos käytät selaimesi asetuksia estämään kaikki evästeet (mukaan lukien välttämättömät evästeet), et välttämättä pysty käyttämään kaikkia sivustoja tai niiden osia. Ellet ole säätänyt selaimesi asetusta niin, että se kieltäytyy evästeistä, järjestelmä antaa evästeitä heti, kun vierailet sivustossamme.

Jos haluat nähdä luettelon sivustossamme käytetyistä evästeistä, voit lukea aiheesta lisää osoitteessa https://www.bahco.com/fi-fi/cookie-policy/

Linkit

Sivustomme voi ajoittain sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Jos klikkaat linkkiä jollekin näistä sivustoista, huomaat, että näillä verkkosivuilla on omat tietosuojakäytännöt ja emme vastaa näistä velvoitteista. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin lähetät henkilötietoja näille verkkosivustoille.

Muutoksia tietosuojakäytäntöön

Voimme tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Päivitämme mahdolliset muutokset tälle sivulle, joten tarkista säännöllisesti tietosuojakäytäntömme uusin versio. Tämä versio julkaistiin 25 toukokuuta 2018.

Yhteydenotot

Otamme vastaan tietosuojakäytäntöämme koskevia kysymyksia osoitteessa legal@snaeurope.com.  Kaikki rikkomukset otetaan vakavasti. Tähän tietosuojakäytäntöön liittyvät kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita ja ne voi lähettää osoitteeseen info@bahco.com

 

Lisätietoja sivustollamme käytetyistä evästeistä saat osoitteesta https://www.bahco.com/fi-fi/cookie-policy/