be / nl

E72

Het assortiment weergeven

Het ontwerp

Onze eenvoudige, gestroomlijnde opslagoplossing

Storage HUB-logo

De E72 Opslag-HUB is onze gestroomlijnde gereedschapswagen die veel van de meestgevraagde functies van klanten bevat, waaronder een sterke, stalen bovenkant, schokbeschermende hoekbumpers en een antidiefstalvergrendelingssysteem.

Configuratie van de laden

  • 5 - laden
  • 6 - laden
  • 7 - laden
  • 8 - laden

Kleuren

  • Oranje RAL2009
  • Grijs RAL3001
  • Grijs RAL5002
  • Zwart RAL9005

Meer kleuren?
Ontwerp uw eigen opslagoplossing met onze BETMS-configurator.
Vraag uw dealer om meer informatie.

Consult aanvragen

De kern

De supersterke behuizing in het hart van onze HUB's

De innovatieve, sterke behuizing vormt het hoofdelement in de kern van de E72 en de E77 Premium HUB. Hij is gebouwd van eersteklas staal, met strategisch gepositioneerde laspunten en versterkt met speciale beugels, alles gecombineerd met een krasbestendige poedercoating om tegen corrosie te beschermen.

Dubbelwandige behuizing
Als de buitenste wand door een botsing wordt beschadigd, zorgt de behuizing met dubbele wand ervoor dat de lades nog altijd opengaan.

Krasbestendige poedercoating
De binnen- en buitenkant van de behuizing en lades is voorzien van een krasbestendige poedercoating met dezelfde hoge normen die door autofabrikanten worden gebruikt. In combinatie met de eersteklas grondstoffen is de kern zeer duurzaam. Zelfs in extreme werkomstandigheden, zoals offshore industrieën.

Geperforeerde zijpanelen
De zijkanten beschikken over speciale perforatiesleuven, waarin u verschillende gereedschapspanelen en -houders kunt haken.

Stevige staalconstructie
De dubbelwandige behuizing is verstevigd met strategisch aangebrachte laspunten waardoor de mogelijkheid tot barsten wordt geminimaliseerd. Belangrijke delen worden versterkt met speciale beugels, waardoor de opslag-HUB nog sterker is. De boven- en onderpanelen zijn ook uit één stuk gemaakt, zodat de wagen zelfs in de meest veeleisende omgevingen goed functioneert.

Veiligheid

Schokbestendige bumpers

Bescherming tegen botsingen
De Storage HUB E72 is uitgerust met schokbestendige bumpers, gemaakt van met vezels versterkt kunststof, zodat hij tegen een stootje kan.
Het afgeronde ontwerp zonder scherpe randen minimaliseert de kans op letsel en schade aan omringende objecten.

Functionaliteit

Sterke stalen bovenkant

Het eendelige werkblad met stalen rand versterkt de kern van de Storage HUB E72. Het voorkomt tevens dat uw gereedschappen eraf vallen.

Een solide handgreep

De Storage HUB E72 heeft een solide handgreep in een gebruiksvriendelijk ontwerp. Meer controle nodig? Dan bevestigen we een tweede handgreep aan de andere kant.

Prestaties

Laden die volledig open gaan

Dankzij de kogellagerschuifrails gaan de laden zeer soepel open, kunnen ze volledig openen en hebben ze een draagvermogen tot 30 kg.

Rubberen wielen, voor elke ondergrond

De geruisloze rubberen wielen zorgen voor maximale stabiliteit, waardoor de wagen goed wendbaar is, ook op een oneffen ondergrond. De wielen laten geen strepen op de vloer achter, zijn bestand tegen de meeste veelvoorkomende smeermiddelen en hebben een statisch draagvermogen van tot 600 kg.

Rond vergrendelingssysteem tegen diefstal

Vergrendeling met een ronde sleutel
Het ronde vergrendelingssysteem beschermt de Storage HUB E72 tegen diefstal. Er is ook een compacte sleutelhouder met een gebruiksvriendelijke grip verkrijgbaar, inclusief twee sleutels.

Accessoires

Uw gereedschapswagen aanpassen met accessoires.

Met ons brede assortiment Bahco Xpand-accessoires kunt u een gereedschapswagen creëren die het beste bij u past. Of u nu extra opslagbakken, een rolhouder, een laptopplank of een extra gereedschapspaneel nodig hebt. We ontwikkelen doorlopend nieuwe accessoires en ideeën voor toevoegingen. De opslag-HUB vormt hierdoor een van 's werelds meest multifunctionele opslagsystemen. Nu en in de toekomst.

Het assortiment weergeven