be / nl

Accessoires

Xpand-accessoires

Alles bij de hand dankzij de Bahco Xpand-accessoires

Storage HUB-logo

Elk project is anders en elke professional heeft zo zijn eigen manier van werken. Daarom kunt u verschillende Bahco Xpand-accessoires aan de opslag-HUB toevoegen, die het project vereenvoudigen en tegelijkertijd de efficiëntie en werkveiligheid verbeteren. In tegenstelling tot vele andere accessoires kunnen deze accessoires gemakkelijk en met totale stabiliteit worden bevestigd.

Met ons brede assortiment accessoires kunt u een gereedschapswagen creëren die u het beste ondersteunt. Of u nu extra opslagbakken, een papierhouder, een laptopplank of een extra gereedschapspaneel nodig hebt. De ontwikkeling van nieuwe accessoires houdt nooit op, aangezien we doorlopend op zoek zijn naar nieuwe ideeën voor toevoegingen. De opslag-HUB vormt hierdoor een van 's werelds meest multifunctionele opslagsystemen. Nu en in de toekomst.

Accessoires

Het Xpand modulaire systeem, zo buitengewoon aanpasbaar

Xpand is een modulair systeem, waarmee u uw gereedschapswagen helemaal afhankelijk van uw behoeften kunt personaliseren. Met de krachtige bekken bevestigt u uw accessoires op verwijderbare geleiderstangen. Het is ook eenvoudig om verschillende accessoires te verwisselen. Uw wagen wordt een uiterst multifunctionele gereedschapswagen die u werkprestaties en efficiëntie verbetert.

Verwijderbare geleiders

De verwijderbare metalen stangen vormen de basis van de Xpand-accessoires, die u bovenop de Storage HUB E77 'PREMIUM' en topkast kunt aanbrengen. De geleiders zijn gecoat in een neutrale, zwarte kleur en leverbaar in 2 lengtes.

Top side Available for E77

Solide staaf-klembevestiging

Top side Available for E77

Verwisselbare bovenkanten voor een multifunctionele gereedschapswagen

 • Composiet (standaard)
  Het composietwerkblad met ingebouwde opbergvakken combineert een heavy-duty structuur met een afwerking die zacht aanvoelt en creëert daarmee het perfecte werkgebied dat bestand is tegen de meeste veelvoorkomende smeermiddelen.
 • Kastanjehout
  Vanwege het uitstekende schokabsorberende vermogen ervan is dit houten werkblad van 40 mm met lakafwerking de beste oplossing. Het werkblad is tevens bestand tegen de meeste veelvoorkomende smeermiddelen.
 • MDF
  Het MDF met een dikte van 40 mm is net zo sterk als het kastanjehouten blad, maar bevat geen knopen of ringen, en is daardoor gelijkmatiger dan natuurlijk hout.
 • Roestvrij staal
  Het roestvrijstalen werkblad is ideaal voor gebruik in steriele omgevingen. De binnenkant is gemaakt van MDF, ideaal voor het absorberen van schokken.
Top side Available for E77 Available for E87

Laptophouder

Deze flexibele laptophouder kan in hoogte worden versteld en draait 360 graden. De opstaande randen zorgen er voor dat uw laptop er niet af valt. Gemaakt van gecoat staal, neutraal zwart

Top side Available for E77

Werkdocumentblad

Dankzij deze werkdocumenthouder hebt u nooit meer pen en papier nodig. Hij is in hoogte verstelbaar, kan tot 90 graden kantelen en 360 graden draaien. De houder wordt met vier magneten geleverd. Gemaakt van gecoat staal, neutraal zwart

Top side Available for E77

Onderlade

Creëer extra opslagruimte voor de E77 Premium met deze bodemlade. Ideaal voor uw robuuste gereedschappen of voor het opbergen van bijvoorbeeld oplosmiddelen of chemicaliën. De kunststof lade kan tot 20 kg gereedschappen dragen, is makkelijk te installeren en voorzien van roestvrijstalen geleiders en schroeven.

Lower side Available for E77

Jashouder

De jashouder is verstelbaar in de gewenste hoogte. Gemaakt van gecoat staal, neutraal zwart

Top side Available for E77

Ondersteuning autoruiten

Ideaal voor de ondersteuning van bijvoorbeeld autoruiten en grote objecten. Deze steunen hebben een ronde basis en kunnen daardoor voor veel verschillende objecten worden gebruikt. U kunt de hoogte gemakkelijk afstellen door een enkele draai.

Top side Available for E77

Toppaneel

Hebt u meer opslagruimte voor uw gereedschappen nodig? Dit paneel voegt extra opbergruimte toe aan de bovenkant van uw wagen, met gebruik van het bestaande Bahco-hakensysteem. Voor gemakkelijke toegang tot uw gereedschappen in diverse posities. Gemaakt van gecoat staal, neutraal zwart

Top side Available for E77

Topzijpaneel

Dit paneel zorgt voor extra opbergruimte voor kleine gereedschappen aan de zijkant van uw Storage HUB. Gebruik het paneel in combinatie met het Bahco-hakensysteem. Voor gemakkelijke toegang tot uw gereedschappen in diverse posities. Gemaakt van gecoat staal, neutraal zwart

Top side Available for E77

Zijpaneel

Dit paneel voegt extra opbergruimte toe aan weerszijden van uw wagen, met gebruik van het bestaande Bahco-hakensysteem. Gemaakt van gecoat staal, neutraal zwart

Sides Available for E77 Available for E72

Bahco hooking system

Organise your tools how you want it by adding the hooks to the differtent tool panels. The L and U shaped hooks are made from steel and are available in different lengths.

Top side Available for E77 Available for E72

Do you want total access control?

Then choose one of the locking upgrades:

 • Master-key upgrade The master-key upgrade lets you use only one key to lock multiple tool trolleys.
 • MIFARE locking system The MIFARE locking system lets you use a smartcard to open your Storage HUB.
 • PIN code locking system Would you prefer safer protection? Then choose to lock with a PIN code.

Paper Roll

A clean workshop begins with this roll holder. Its eye-catching orange serrated teeth let you tear off paper with one hand. Made from steel and coated in a neutral black colour.

Sides Available for E72

Power tool holder

This holder is designed to accommodate most power tools, keeping them out of the way yet in easy access. Manufactured from steel and coated in a neutral black colour.

Sides Available for E77 Available for E87

Document holder

This document holder ensures that you have all your important documents to hand. Made from steel and coated in a neutral black colour.

Sides Available for E72 Available for E77

Spray canister holder

This spray canister holder can accommodate any type of bottle or canister. Made from steel and coated in a neutral black colour.

Sides Available for E72 Available for E77