be / nl

Storage HUB

We stellen de volgende generatie opslagoplossingen aan u voor

Contact opnemen

E77 "PREMIUM"

Onze sterkste, veiligste modulaire gereedschapswagen

Storage HUB-logo

De E77 Premium opslag-HUB combineert hoogwaardige veiligheid met innovatief ontwerp, waaronder antikantelende laden, schokbeschermende hoekbumpers voor individuele laden, precisie-, dubbel-remmende wielen en een groot aantal verschillende, geavanceerde accessoires.

E77 "Premium"

E72

Onze eenvoudige, gestroomlijnde opslagoplossing

Storage HUB-logo

De E72 Opslag-HUB is onze gestroomlijnde gereedschapswagen die veel van de meestgevraagde functies van klanten bevat, waaronder een sterke, stalen bovenkant, schokbeschermende hoekbumpers en een antidiefstalvergrendelingssysteem.

E72

Klassiek

De nieuwe, legendarische gereedschapswagen van Bahco

Klassieke hub-logo

De voorkant van de modellen van 26" en 40" combineren een robuust, stevig ontwerp met afgeronde hoeken, voor maximale bescherming zonder scherpe randen. De klassieke look wordt versterkt door de aluminium sierlijst en de nieuwe heavy-duty behuizing betekenen samen met innovatieve speciale functies, zoals volledig opengaande laden, Lock&Go-vergrendeling en een antidiefstal-vergrendelingssysteem, dat optimale veiligheid in elke werkomgeving kan worden gegarandeerd.

Klassiek

Accessoires

Alles bij de hand dankzij de Bahco Xpand-accessoires

Xpand-logo

Elk project is anders en elke professional heeft zo zijn eigen manier van werken. Daarom kunt u verschillende Bahco Xpand-accessoires aan de opslag-HUB toevoegen, die het project vereenvoudigen en tegelijkertijd de efficiëntie en werkveiligheid verbeteren. In tegenstelling tot vele andere accessoires kunnen deze accessoires gemakkelijk en met totale stabiliteit worden bevestigd.

Met ons brede assortiment accessoires kunt u een gereedschapswagen creëren die u het beste ondersteunt. Of u nu extra opslagbakken, een papierhouder, een laptopplank of een extra gereedschapspaneel nodig hebt. De ontwikkeling van nieuwe accessoires houdt nooit op, aangezien we doorlopend op zoek zijn naar nieuwe ideeën voor toevoegingen. De opslag-HUB vormt hierdoor een van 's werelds meest multifunctionele opslagsystemen. Nu en in de toekomst.

Accessoires

Fit & Go

Een perfect georganiseerde wagen met Fit&Go

Logo Fit & Go

Het Fit&Go-systeem biedt uiteenlopende gebruiksklare foam inlays met gereedschappen voor uw laden. Op basis van onze marktkennis en de behoeften van de klant hebben we honderden verschillende samenstellingen gecreëerd, waar u uit kunt kiezen. Het Fit&Go-systeem is leverbaar voor alle gereedschapswagens van 26" en bestaat uit drie verschillende maten (1/3, 2/3 en 3/3), zodat u uw gereedschapsladen precies zo kunt organiseren als u wilt.

Fit & Go