be / nl
Bluetooth® momentgereedschap

Bahco heeft een reeks Bluetooth® digitale momentgereedschappen ontworpen, van schroevendraaiers tot momentsleutels, om een veelheid aan activiteiten op het gebied van bevestigingscontrole te dekken.

Bahco Connect app

De momentgereedschappen communiceren via de Bahco Connect app die verkrijgbaar is voor Windows, Android, Apple (iOS) en Google Play. Hierdoor verhoogt de efficiëntie, traceerbaarheid en controle op uw momentgereedschappen.

Absolute controle

De app is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk dat het dagelijkse taken op het gebied van momentcontrole soepel en eenvoudig maakt.

Met de TASMB-schroevendraaiers en TAWMB-sleutels kunt u de bedieningstijd verkorten, het verrichte werk traceren en de kritische bevestigingswerkzaamheden volledig onder controle hebben.

Gebruik onze productzoeker om de juiste momentsleutel te kiezen voor de klus die u moet klaren.

Onze jarenlange kennis en ervaring hebben geleid tot een nieuw assortiment Momentoplossingen. Bahco biedt u een van de grootste assortimenten momentgereedschappen die er zijn en biedt de duurzaamheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid die u nodig hebt om volgens de juiste specificatie momenten aan te draaien.